Concursurile noastre îți pot aduce o mulțime de premii oferite de către sponsorii G.C.R.S., de partenerii noștri sau de diverse companii. Pe lângă asta, noi îți putem oferi Puncte de loialitate, care te califică pentru “Bursele G.C.R.S.“ sau pentru premiile oferite direct de către organizația noastră!

Global Confederation of Romanian Students

Participă la această campanie dedicată Fontys Venlo University și poți fi unul din cei peste 44.486 studenți care învață în campusurile din Eindhoven, Tilburg sau Venlo.

Participă

Global Confederation of Romanian Students

Fainoșagul aduce românii împreună! Câștigă unul din cele 100 de bilete de avion oferite în campania din această săptămână!

Participă

Lista premiilor oferite de către sponsorii G.C.R.S., de către partenerii G.C.R.S. sau de către diverse companii

Aici găsești întreaga listă de concursuri și premii - atât cele care sunt încă active, cât și cele care s-au încheiat. Le-am aranjat în ordine cronologică, în funcție de timpul rămas până la finalizare. Păstrăm această arhivă pentru transparență, astfel încât voi să fiți la curent cu tot ceea ce s-a întâmplat în G.C.R.S..

Regulamentul oficial al fiecărui concurs aparține organizatorului și poate fi consultat pe pagina web a acestuia.

Poate te întrebi de ce ținem atât de mult la punctele de loialitate și la necesitatea lor pentru a te califica pentru una dintre "Bursele G.C.R.S.". Folosim acest sistem pentru a ne asigura că putem să ne bazăm pe tine în rolul de Ambasador Universitar G.C.R.S.. Nu uita, acțiunile G.C.R.S. încep încă din timpul liceului și se termină după finalizarea studiilor de licență, masterale sau doctorale pe care le vei urma!

Experiența noastră ne spune că efortul pentru plecarea ta la studii în străinătate este unul al întregii familii. Prin urmare, Punctele de loialitate sunt transferabile. Roagă părinții, frații, bunicii să te ajute, iar apoi ne dai un e-mail și îți transferăm punctele în contul dorit. Desigur, acest pas se realizează numai în urma confirmării transferului de către utilizatorii ambelor conturi (cel care primește punctele și cel care le cedează). Minimul de puncte ce pot fi transferabile este de 300.