Dacă ești student/ă în străinătate și cauți un INTERNSHIP PLĂTIT PE ÎNTREAGA PERIOADĂ A STUDIILOR (3, 5 sau 6 ani), care să îți aducă independența financiară, te invităm să aplici!

"Follow your dreams, believe in yourself and don't give up!"  - Rachel Corrie

Acest Internship îți oferă oportunitatea de a studia în străinătate pe banii statelor vest-europene, nu pe banii părinților.

Nu uita! "Bursele G.C.R.S." se adresează în EXCLUSIVITATE celor care se implică în acțiunile Global Confederation of Romanian Students.

Alătură-te stațiilor locale ale STUDENTV!

Primul pas este să verifici dacă localitatea în care studiezi se regăsește în lista de mai jos. Dacă nu o găsești te rugăm să ne scrii, iar noi vom demara cât mai repede procesul pentru a înființa o stație locală a STUDENTV.

Verifică locurile libere din fiecare stație locală universitară a STUDENTV și aplică. Acest lucru te califică și pe tine pentru banii oferiți de guvernul acestei țări.

În această țară principiul este funcțional încă din 2017. Ai mai jos cea mai recenta decizia DUO, într-un caz concret, cât și extrasul de cont care atestă primirea banilor.

Global Confederation of Romanian Students
Global Confederation of Romanian Students

Toți colegii care desfășoară activități în stațiile locale universitare ale STUDENTV din Olanda primesc acești bani.

Ești interesat de idee? Alătură-te stațiilor locale universitare ale STUDENTV!