ERASMUS UNIVERSITY ROTTERDAM

Website Ranking Student Life Facebook Group Parents' Testimonials Procedura de aplicare Accommodation No-go zones "Bursele G.C.R.S."

*Facultățile, cursurile, programele din cadrul universității au caracter orientativ pe acest site. Pentru a afla toate detaliile necesare, te invităm să descoperi website-ul universității.

FACULTĂȚI DIN CADRUL UNIVERSITĂȚII

Erasmus School of Economics

The Erasmus School of Economics strategically has a clear focus on economics. It is the only school in the Netherlands which explicitly educates business economics...


Citește mai mult

Erasmus School of Law

Erasmus School of Law is one of the faculties of Erasmus University Rotterdam: a world-class university ranked 71th in the Times Higher Education World Universities Ranking...


Citește mai mult

Faculty of Social Sciences

The Faculty of Social Sciences (FSW) houses the four scientific disciplines with each their specific perspectives on people and society. Central...


Citește mai mult

CURSURI/PROGRAME

Economics

International Bachelor Economics and Business Economics
Double Degree Econometrics/Economics
Accounting, Auditing and Control
Econometrics and Management Science
Economics and Business


Citește mai mult

Law

Commercial and Company Law
Maritime and Transport Law
Arbitration and Business Law
International Trade Law
European Master in Law & Economics


Citește mai mult

Social Sciences

Management of International Social Challenges
Public Administration
International Public Management and Policy
Pedagogy and Education
Sociology


Citește mai mult

CUM TE PUTEM AJUTA NOI, G.C.R.S.?

Dacă vii în străinătate la masterat, la prima facultate sau pentru o a doua facultate, trebuie să citești și tu ce am scris mai jos și vei descoperi că ți se aplică și ție.

Ești elev în liceu și te gândești deja să studiezi în străinătate? Ai ajuns în locul potrivit. De ce? Descopera INTERNSHIP-ul care te poate califica pentru "Bursele G.C.R.S.". De asemenea, te invităm pe tine și părinții tăi la „Conferințele G.C.R.S.” pentru a vă răspunde tuturor întrebărilor referitoare la viața studențească dincolo de granițele României.

Desfășurăm o serie de Proiecte de voluntariat în liceele din țară, proiecte prin intermediul cărora ai ocazia să dobândești experiența muncii în echipă, activități recompensate cu diplome și certificări internaționale. Poți activa în Stațiile locale ale STUDENTV pentru a realiza portofoliul care te califică pentru „Bursele G.C.R.S.”.

Dacă ești în clasa a XII-a și te-ai decis să studiezi în străinătate cu ajutorul nostru, înseamnă că deja cunoști principiul „Burselor G.C.R.S.”, ți-ai pus la punct Portofoliul, părinții tăi au participat la „Conferințele G.C.R.S.” și cunosc faptul că a studia la o universitate de top de peste hotare (de exemplu, din Suedia, Marea Britanie, Danemarca, Olanda etc.) este posibil și accesibil din punct de vedere financiar, dar și o alegere inteligentă după analiza topurilor universitare Rankings.

Mai mult decât atât, atunci când îți alegi specializările și universitatea în cadrul căreia le vei urma, este important să te gândești dintr-o perspectivă globală, atât la competiția pe piața muncii din România - nu uita că foarte mulți români studiază deja peste hotare și pot concura cu tine pentru un post în cadrul unei companii de top din țară - însă trebuie să ai în vedere și piața internațională, căci, nu știi ce îți rezervă viitorul! De aceea, un CV cât mai bogat și o diplomă de la o universitate de prestigiu pot fi extrem de valoroase.

Așadar, noi te ajutăm, absolut gratuit, fără niciun cost ascuns, să aplici la universitatea mult dorită, indiferent de țara în care se află. TU îți pregătești viitorul, TU îți alegi universitatea. Nu îi lăsa pe alții să decidă în locul tău, să te ajute cu aplicația (contra cost) la universitățile lor partenere, deoarece există șansa ca aceasta să fie o universitate slab cotată. Alege informat!

Te invităm să analizezi un articol apărut în The Guardian (“Six UK universities break advertising rules with pitches to students”) și vei descoperi printre ele unele dintre “universitățile partenere” ale agențiilor menționate mai sus The Guardian. Știrea a fost preluată și de MediaFax sub titlul „Şase universităţi britanice, avertizate să renunţe la reclama falsă. Sunt acuzate că dezinformează studenţii / Mesajele nepotrivite pe care le-au transmis” MediaFax.

 

Global Confederation of Romanian Students te ajută să fii informat. Creează-ți propriul viitor!

 

Însă revoluția nu se termină aici, nu numai că vei face parte din echipele STUDENTV din centrele universitare unde vei studia pentru a beneficia de „Bursele G.C.R.S.”, dar te vei alătura Ambasadei G.C.R.S. din centrul universitar respectiv.

Ce este o „Ambasadă G.C.R.S.”? Toți studenții români care deja sunt acolo și își desfășoară activitatea în stațiile locale ale STUDENTV și care abia te așteaptă să ajungi pentru a te ajuta cu toate chestiile birocratice specifice țării pe care ai ales-o. Suntem singurii cărora ne pasă de tine și după procesul de admitere! Spre deosebire de cei care au un profit material de pe urma plecării tale la studii, noi doar te ajutăm să-ți atingi obiectivele, fără niciun câștig material pentru noi. Fundamental, asta este chiar diferența dintre o firmă și o organizație non-profit.

Dacă lipsește vreo universitate de pe pagina noastră este pentru că - literalmente - nu am găsit poze pe pagina lor de Facebook :). Noi nu îți forțăm decizia de a studia la o anumită universitate de dragul unui câștig. Dimpotrivă, te ajutăm să aplici unde îți dorești cu adevărat. Fă-ți alegerile cu gândul la viitorul tău, nu prin comoditatea dată de o firmă care te va trimite unde există un interes pentru propriul câștig. Îți readucem aminte articolul din The Guardian (“Six UK universities break advertising rules with pitches to students”)The Guardian.

Ce va trebui să faci în schimbul acestor acțiuni ale noastre? Simplu! Odată intrat în joc, trebuie să îi ajuți pe cei care vor veni după tine. Noi am fost aici înaintea ta și acum te ajutăm pe tine. La un moment dat, tu vei fi undeva înaintea altora.

E simplu, nu?

 

Succes!