De ce să devii G.C.R.S.-ist?

Cel mai simplu și mai la îndemână motiv este acela că G.C.R.S. este o asociație de studenți, pentru studenți, precum și pentru viitori studenți.

În al doilea rând, nu trebuie să uităm că, prin intermediul nostru, poți beneficia de "Bursele GCRS", școli de vara, tabere, excursii, produse, week-end-uri de recreere sau tematice. 

Dacă dorești să aplici pentru "Bursele G.C.R.S.", trebuie să îndeplinești două condiții:

- să ai rezultate școlare bune, care să te califice pentru universitatea și țara dorite,

- să te implici în activitățile G.C.R.S.

La dosarele aplicanților pentru bursă, punctele de loialitate au un aport semnificativ. Așa că, dacă ești clasa a IX-a sau mai mic și te gândești să studiezi în străinătate, ar fi în avantajul tău să ai un număr cât mai mare de puncte până la terminarea liceului, pentru a fi sigur că poți beneficia de bursa din partea G.C.R.S.

Primești sprijin când ajungi în străinătate

G.C.R.S. va avea ambasadori în toate centrele universitare, deci va fi mereu un reprezentant al asociației în universitatea pe care o alegi pentru a-ți continua studiile.

Fiind G.C.R.S.-ist, beneficiezi din prima zi de ajutorul ambasadei noastre și ești efectiv ajutat pas cu pas prin hățișul instituțional.

Vei primi informații despre documente, instituțiile unde trebuie să mergi, cui să te adresezi când întâmpini diverse probleme. De asemenea, vei fi învățat lucruri care poate par mărunte, dar devin extrem de importante când te afli într-un loc nou: unde să cauți chirie, ce locuri să ocolești, cum sunt cursurile la respectiva universitate, de unde să îți cumperi mâncare și așa mai departe.

Cum te poți implica ?   

Poți să aplici pentru o funcție liberă la stația locală a STUDENTV. În mod firesc, implicarea aduce puncte de loialitate.

Cum G.C.R.S. este un ONG înregistrat în Suedia, CV-ul tău va conține un certificat, precum și o recomandare oferite de un O.N.G. suedez.

Te așteptăm alături de echipele stațiilor locale ale STUDENTV!

Dacă privim din perspectiva Legii Voluntariatului aprobată şi în România, atunci putem spune că aici găsiţi locul perfect. Noi suntem un O.N.G. înfiinţat în baza legislaţiei din Regatul Suediei putând oferi certificate şi alte documente necesare pe teritoriul României pentru ca voluntariatul în cadrul G.C.R.S. să fie considerat experienţă profesională.

Oricine poate avea calitatea de VOLUNTAR G.C.R.S. Dacă îţi doreşti mai multă implicare poţi verifica posturile disponibile din stația locală a STUDENTV.