Global Confederation of Romanian Students

Participă la această campanie dedicată Fontys Venlo University și poți fi tu unul din cei peste 44.486 studenți care învață în campusurile din Eindhoven, Tilburg sau Venlo.

Pentru a putea beneficia de o "Bursă G.C.R.S." ai nevoie de cel puțin 3.000 puncte de loialitate plus activitățile din cadrul STUDENTV.

Pare mult, dar nu te speria punctele de loialitate sunt transferabile! Roagă prietenii, părinții, frații și bunicii să te ajute, iar apoi ne dai un e-mail și îți transferăm punctele în contul dorit. Desigur, acest pas se realizează numai în urma confirmării transferului de către utilizatorii ambelor conturi (cel care primește punctele și cel care le cedează).

Succes!

Fainoșagul aduce românii împreună! Câștigă 100 de bilete de avion!

La 100 ani de la Marea Unire, te reunești și tu cu cei dragi! Poți câștiga 2 bilete de avion să mergi tu la ei sau să vină ei la tine!

Premiul pentru fiecare câștigător constă în 2 vouchere de 800 RON ce pot fi folosite pe Vola.ro conforma regulamentului.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul www.gcrs.ro. Pentru mai multe detalii consultă regulamentul oficial complet. Regulamentul oficial al campaniei este disponibil pe site-ul organizatorului.