Global Confederation of Romanian Students

Participă la această Campanie dedicată Vrije Universiteit Amsterdam și poți fi și tu unul din cei 22.442 de studenți care învață în campusurile din: Amsterdam,

Pentru a putea beneficia de o "Bursă G.C.R.S." ai nevoie de cel puțin 3.000 puncte de loialitate plus activitățile din cadrul STUDENTV.

Pare mult, dar nu te speria - punctele de loialitate sunt transferabile! Roagă prietenii, părinții, frații și bunicii să te ajute, iar apoi ne dai un e-mail și îți transferăm punctele în contul dorit. Desigur, acest pas se realizează numai în urma confirmării transferului de către utilizatorii ambelor conturi (cel care primește punctele și cel care le cedează).

Succes!

Global Confederation of Romanian Students

Campania promotionala se deruleaza in mediul online, prin intermediul website-ului: www.peroniitaly.ro, in perioada 15 iunie 2018, ora 12:00 pana la 22 august 2018, ora 23:59.

Pentru a participa la prezenta campanie, participantii trebuie sa acceseze website-ul www.peroniitaly.ro, in perioada desfasurarii acesteia, si trebuie sa navigheze virtual cu o barca prin 4 locatii virtuale din Marea Mediterana si sa raspunda corect la 4 intrebari. In fiecare locatie virtuala va fi disponibila 1 intrebare, pentru a putea trece dintr-o locatie virtuala in urmatoarea va fi necesar ca raspunsul la intrebare sa fie corect. Dupa ce a raspuns corect la cele 4 intrebari si a parcurs cele 4 locatii virtuale, Participantului i se va afisa formularul de insciere. Dupa completarea informatiilor din formularul de inscriere, va fi inscris automat in tragerea la sorti pentru unul dintre premiile oferite in cadrul campaniei.

Premiile oferite in cadrul prezentei campanii promotionale sunt:

* o croaziera pentru 2 persoane pe Marea Mediterana in perioada 20.09-28.09.2018;

* 9 city break pentru 2 persoane la Riviera Peroni al Cafe del Mar din Mamaia in perioada 22.06. – 09.09.2018

sorti pentru premiul final va avea loc pe data de 23.08.2018, din toate inscrierile valide in campanie (15.06.2018 – 22.08.2018), in prezenta unui Notar Public. Tragerea la sorti se va efectua printr-un soft electronic de tragere la sorti aleatorie. In cadrul tragerii la sorti se va desemna 1 castigator si 5 rezerve aferente.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul www.gcrs.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet. Regulamentul oficial al campaniei este disponibil pe site-ul organizatorului.