FIȘA POSTULUI

Obiectivul postului

CAMERAMANUL DEPARTAMENTULUI STUDII UNIVERSITARE va stabili împreună cu DIRECTORUL DEPARTAMENTULUI STUDII UNIVERSITARE tipul de informație necesar ce va fi prezentat. Domeniul principal de activitate din care vor fi culese informațiile potrivite emisiunilor este cel dedicat ofertei educaționale a universității. Se va menține un contact direct și continuu cu studenții în vederea realizării materialelor ce vor fi incluse în emisiunile stației locale universitare a STUDENTV. Rolul Cameramanului este acela de a furniza material filmat în procesul de producție TV.

Abilități privind ocuparea postului

CAMERAMANUL DEPARTAMENTULUI STUDII UNIVERSITARE trebuie să cunoască și să utilizeze tipurile de echipamente folosite la filmare. Trebuie sa fie inventiv, să aibă simț artistic, astfel încât să poată alege întotdeauna cele mai bune unghiuri de filmare. Trebuie să fie perseverent și dornic de a obține cele mai bune imagini, din punct de vedere al conținutului dar și din punct de vedere tehnic.

Relații ierarhice

CAMERAMANUL DEPARTAMENTULUI STUDII UNIVERSITARE este subordonat direct DIRECTORULUI DEPARTAMENTULUI STUDII UNIVERSITARE.

Relații de colaborare

CAMERAMANUL DEPARTAMENTULUI STUDII UNIVERSITARE are relații de colaborare, în general cu toate persoanele și departamentele din stația locală universitară a STUDENTV.

Sarcini

CAMERAMANUL DEPARTAMENTULUI STUDII UNIVERSITARE participă la filmare, la solicitarea echipei de producție. Trebuie să asculte și să înțeleagă indicațiile pe care le primește. El este responsabil pentru imaginile filmate în cadrul unei deplasări.

Obligații privind securitatea și sănătatea

Fiecare student care își desfășoară activitatea la stațiile locale STUDENTV trebuie să își desfășoare activitatea astfel încât să nu se expună la pericol de accidentare sau îmbolnăvire profesională, atât propria persoana, cât și alte persoane care pot fi afectate de acțiunile sau omisiunile sale în timpul procesului activităților derulate la stațiile locale STUDENTV.

Programul de lucru

Fiind o activitate part-time, la nivelul studentului, aceasta NU trebuie să se suprapună studiului sau activităților universitare obligatorii. Neimplicarea în această activitate prin activitățile solicitate îi poate exclude sau descalifica pe cei care beneficiază de "Bursele G.C.R.S.".