Alatura-te

Regulament Concurs

Proiecte Concurs

Proiectele Concurs Global Confederation of Romanian Students” sunt organizate şi desfăşurate de RUMÄNSKA STUDENTERS FÖRENING I SVERIGE – Dacia (ASOCIATIA STUDENŢILOR ROMÂNI DIN SUEDIA – Dacia), organizaţie non-profit din Suedia, cu sediul în SOLNAVÄGEN 3 , HÖLLVIKEN 236 35, Sweden, înmatriculată la Skatteverket Sweden sub numărul 802476-1390, cont 8214 924 796 296-3 deschis la Swedbank Sucursala HÖLLVIKEN, Sweden, deţinatoare legală a Global Confederation of Romanian Students.

Concursurile nu intră în categoria jocurilor de noroc şi au doar scopul de a stimula utilizarea site-ului www.gcrs.ro şi de a dezvolta activităţi în cadrul comunităţii de elevi şi studenţi vorbitori de limbă română.

Participanţii la concurs pot fi doar membrii asociaţiei şi sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile prezentate în Regulamentul Oficial al Concursului (denumit în continuare “Regulament”), aşa cum este specificat mai jos.

Condiţii de participare:

La Proiectele Concurs se poate înscrie orice elev și student vorbitor de limbă română care este membru al asociaţiei. Numărul de membru este sub forma: seria MG nr 1408254587. Atenţie! Numărul primit pe certificatul de funcţie are “seria AL” urmat de un număr din 4 cifre. Deci, sunt două chestiuni total diferite.

Într-un liceu sau universitate pot exista mai multe grupuri, nu doar unul singur cu 20 de membri. Important este ca niciun membru să nu facă parte din două grupuri pentru acelaşi proiect cu premii. Dacă proiectul respectiv nu este un concurs cu premii, atunci nu există nicio interdicţie. Fiind concurs cu premii este posibil ca unele persoane să îşi dorească să facă parte din alte grupuri din simplul motiv de a încurca acţiunile grupurilor concurente. Drept urmare s-a luat această decizie ca fiecare membru să nu poată participa decât într-o singura echipă.

Pentru a se desfăşura concursul este nevoie să se încrie minim 10 echipe.

Înscriere:

Pentru a participa la Proiectele Concurs este necesar să te înscrii la Proiectul Concurs şi apoi, în baza emailul primit de la Departamentul Proiecte al G.C.R.S. şi a numărului unic de Proiect, să derulezi activităţile solicitate în broşura fiecărui concurs.

Trebuie urmat acest pas în mod OBLIGATORIU. Neîndeplinirea tuturor condițiilor te descalifică în mod automat.

Perioada concursului:

Fiecare Proiect Concurs are menţionată pe bannerul oficial perioada de desfăşurare.

Desemnarea câştigătorului:

Desemnarea câştigătorului se face prin tragere la sorţ, dintre toţi participanţii la concurs care îndeplinesc condiţiile menţionate anterior. Câștigătorul / Câştigătorii vor fi menţionaţi pe site dar si individual prin email. La tragerea la sorţ vor intra doar Proiectele Concurs la care participanţii au respectat toate cerinţele. Toate Proiectele Concurs se fac pe platforma Drive de la Google, astfel, in baza numărului unic primit de la Departamentul Proiecte al G.C.R.S., se poate verifica în orice moment statusul unui proiect, putându-se răspunde la orice întrebare venită din partea aplicanţilor.

În urma tragerii la sorţi, dacă se dovedeşte că persoana/ele care a/au câştigat nu a/au respectat condiţiile de participare, tragerea la sorți va fi repetată şi noul rezultat publicat.

Premiile nu se pot transforma în bani. Taxele în legătură directă cu premiile din concurs, conform legislaţiei fiscale suedeze în domeniu, cad în sarcina organizatorului.

Premiul în obiecte se vor trimite prin serviciu de curierat la câştigător.

Premiile în excursii au un regim special. În situaţia în care premiul este câştigat de persoane majore dar care nu mai au calitatea de elev atunci acestea se vor deplasa fără însoţitor adult. În situaţia în care premiul este câştigat de persoane minore ce au calitatea de elevi atunci acestea se vor deplasa însoţite de cel puţin un profesor, acesta din urmă urmând sa-şi manifeste în scris agajamentul de a participa şi de a fii coordonatorul grupului in excursia respectivă. Întreaga responsabilitate căzand în sarcina profesorului, organizatorul concursului fiind doar cel care facilitează derularea Proiectului Concurs.

Clauze finale:

Prin înscrierea în acest concurs, participantul confirmă faptul că a citit şi a înţeles toate condiţiile din Regulamentul de concurs şi că le acceptă. Participantul este de acord cu prelucrarea datelor sale personale, iar Organizatorul este obligat să facă publice numele câştigătorilor şi câştigurile acordate în cadrul acestui concurs. Organizatorul se obligă, de asemenea, să respecte prevederile Legii privind protecţia datelor personale stocate pe durata concursului.

Participanţii la concurs, în calitate de persoane vizate, au, conform legii, următoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie asupra datelor şi dreptul la opoziţie.

Regulamentul Concursului este întocmit în conformitate cu legile din Suedia şi va fi făcut public pe www.gcrs.ro . Organizatorul îşi rezervă dreptul de a îmbunătăţi sau schimba prezentul Regulament, urmând ca orice astfel de modificări să intre în vigoare numai după publicarea online.

Cu sperața că ai citit TOT Regulamentul de Concurs, poți aplica pentru proiect în Formularul de mai jos. În situația în care există și acum un coleg care nu este membru G.C.R.S., dar care dorește să facă parte din Echipa pentru Proiectele Concurs, poate aplica pe cel de-al doilea formular denumit “Formular de membru”. Ulterior, după ce și ultimul coleg din echipă primește numărul unic de membru, tu, din funcția de Manager de Proiect, le soliciți numerele unice de membru și apoi completezi “Formularul de Proiect”.

Ulterior, fiecare membru va primi un email prin care trebuie să confirme că sunt înscriși la un Proiect ConcursG.C.R.S.. Toți cei care sunt înscriși la un Proiect Concurs primesc automat 5 puncte de loialitate care se vor activa după ce Managerul de Proiect va depune Referatul final, iar Echipa Departamentului Proiecte alG.C.R.S. confirmă că a fost un Proiect valid.

Niciun membru nu are voie să  participe la doua Proiecte Concurs în același timp. După ce se finalizează o rundă de Proiecte Concurs se poate aplica la un alt Proiect Concurs.

Mai jos găsiţi atât Formularul Managerului de Proiect cât şi Formularul de Membru pentru cei care încă nu sunt membri. Mai există cineva care nu e încă membru ? :)

Cine poate fi Manager de Proiect? Chiar şi TU. Toţi cei care se implică în acţiunile de voluntariat, fie din calitatea de simplu Voluntar sau Manager de Proiect, primesc automat Certificatul de Vuluntariat şi Contractul de Voluntariat. Cineva trebuie să organizeze o echipă. Deci, fii chiar tu Manager de Proiect!

Formularul Managerului de Proiect

[Form id=”13″]

Poate vă întrebați de ce trebuie să fiți membrii G.C.R.S. pentru a aplica la Proiectele Concurs? Simplu. Vă dați seama că această excursie implică un cost, cineva trebuie să-l suporte. Cine? Păi, sponsorii noștri. Noi fiind un ONG Non-Profit participăm la tot felul de negocieri în interesul elevilor și studenților români. De fiecare dată când mergem la astfel de negocieri avem de răspuns la această întrebare: “Căti membri reprezentați?”. Prin aceasta v-am răspuns la curiozitate. Numărul de membri este direct proporțional cu premiile oferite. Cotizaţia este ANUALĂ plătindu-se într-o singură tranşă şi este de aproximativ 50 lei mai exact 100 SEK (coroane suedeze).

Global Confederation of Romanian Students - G.C.R.S.

Formular de membru

 

*După ce ai completat acest formular OBLIGATORIU, aştepţi un email de la noi cu o ultimă cerinţă. Nu uita să verifici atât Inbox-ul cât şi SPAM-ul adresei tale de email

Poţi achita cotizaţia accesând link-ul PayPal de mai jos sau cei care preferă să plătească la bancă pot folosi datele de mai jos pentru contul nostru deschis la banca Swedbank din Suedia.
Global Confederation of Romanian Students - G.C.R.S.

Este necesar şi acest ultim pas care îţi va aduce mult doritul Certificat de Membru G.C.R.S., precum si Certificatul de Voluntariat care în confomitate cu Legea Voluntariatului aprobată şi în România, atestă activităţile de voluntariat la care iei parte şi atfel este considerată experienţă profesională.

Global Confederation of Romanian Students - G.C.R.S. Global Confederation of Romanian Students - G.C.R.S.