Joanneum University of Applied Sciences

Research and teaching at the Degree Programmes and Institutes is structured in six Departments. Our thematic focus is on future career profiles and topics from society and business. We measure ourselves by international standards, promote interdisciplinary and cross-departmental cooperation and have established close networks with our partners and the scientific community...


Citește mai mult

CURSURI/PROGRAME

*Atenție! Există atât programe de studiu în limba engleză, cât și în limba germană! Verifică cu atenție informațiile pe site-ul universității!

Bachelor-Studiengänge

Gesundheitsinformatik / eHealth
Internettechnik
Bauplanung und Bauwirtschaft
Soziale Arbeit
Fahrzeugtechnik / Automotive Engineering


Citește mai mult

Master-Studiengänge

Data and Information Science
Informationsmanagement
Baumanagement und Ingenieurbau
Electronics and Computer Engineering
Sport- und Eventmanagement


Citește mai mult

CUM TE PUTEM AJUTA NOI, G.C.R.S.?

Te ajutăm așa cum ne ajutăm și pe noi – creând un confort psihologic și emoțional în lipsa căruia distanța față de casă și șocul cultural pot deveni mai problematice decât sunt de fapt. Vrem să fim alături de tine încă de la început prin intermediul Ambasadorilor G.C.R.S. care există în centrele universitare. Adica, studenți români care au ajuns în respectiva universitate puțin mai repede decât tine. De aceea, te vom ghida încă din perioada admiterii, te vom ține de mână când ai impresia că toate ofertele bune pentru locuințe s-au dus pe apa sâmbetei și vom merge răbdători cu tine la Biroul de Imigrări și la orice alte instituții publice vei mai avea nevoie să mergi.

Scopul cel mai important al acestei Asociații este ca toți cei care sunt Voluntari G.C.R.S. să beneficieze de banii acordați de statele europene pentru fiecare student. Doar G.C.R.S. te poate ajuta să îndeplinești condițiile de eligibilitate pentru acordarea finanțării, atât taxa de școlarizare cât și partea de întreținere!

Desigur, totul este absolut GRATUIT, fără nici condiție ascunsă! Te așteptăm în echipa noastră!

Descoperă mai multe pe butonul de mai jos.

"Bursele G.C.R.S."

Please follow and like us: